Skip to content

Swos

Fysiocentrum Veenstreek onderhoudt een goede band met SWOS en organiseert ondermeer een rollatorspreekuur en ouderengym.

Rollatorspreekuur
Elke eerste maandag van het kwartaal is er Rollatorspreekuur van 10.30-11.30 uur in het ontmoetingscentrum van de SWOS in de Klarinet 39. U kunt uw rollator gratis laten nakijken door 2 heren van de klussendienst van de SWOS. Coby Hoogendoorn controleert de instellingen en kijkt naar het looppatroon. U bent van harte welkom en u hoeft geen afspraak te maken.

Ouderengym 
In samenwerking met de SWOS geeft Adri Deen op maandagmiddag van 13.30 uur tot 14.30 uur ouderen gym in het ontmoetingscentrum De Klarinet. In de gymnastiek wordt aandacht besteed aan kracht, lenigheid, conditie en evenwicht. Het is echt actieve gymnastiek voor de oudere senior. U kunt zich hiervoor opgeven bij de SWOS. Voor meer informatie kunt u bellen naar “De Klarinet” tel: 035-6023139 of mail naar deklarinet@planet.nl

Sponsoring Ouderenbus
Regelmatig staat de Ouderenbus van de SWOS bij Fysiocentrum Veenstreek voor de deur om patiënten te brengen. Wij dragen de Ouderenbus een warm hart toe en sponsoren jaarlijks beide bussen.